Μεσιτικό γραφείο στον Μαραθώνα. Ακίνητα, οικόπεδα, ευκαιρίες.
22940 67520
6932 418845
iwannisb@otenet.gr

Αναζήτηση ΑκινήτουΓνωρίστε μας!

Ο Μπούσουλας Ιωάννης και οι καταρτισμένοι συνεργάτες του , αξιολογώντας και εκτιμώντας σωστά και υπεύθυνα το κάθε ακίνητο που προτείνουμε και μέσω των πολυάριθμων  επιτυχημένων πωλήσεων μας , δημιουργήσαμε σχέσεις εμπιστοσύνης εκτίμησης και φιλίας  με τους επενδυτές που μας εμπιστεύτηκαν.

περισσότερα

ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 104 Τ.Μ.

Περιγραφή

Στην Νέα Μάκρη σε πολύ ήσυχο σημείο με όψη σε πλατύ και άνετο δρόμο, πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης και πολύ κοντά στην παραλία βρίσκεται 3οροφη πολυκατοικία, με έτος ολοκλήρωσης της κατασκευής το 2013, η οποία περιλαμβάνει το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου Α2 με εμβαδόν 104 τ.μ. που έχει όψη προς τον δρόμο και ιδανικό ανατολικομεσημβρινό προσανατολισμό. Οι χώροι του περιλαμβάνουν, καθιστικό με τζάκι και μεγάλη βεράντα με θέα προς τον κήπο. Η κουζίνα είναι σε συνέχεια του χώρου του καθιστικού σε κλειστή διάταξη που όμως επιδέχεται την μετατροπή της σε ανοικτού τύπου και βρίσκεται δίπλα στον χώρο της τραπεζαρίας. Διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, λουτρό και W.C. επισκεπτών με φυσικό αερισμό και φωτισμό και χώρο στάθμευσης στο υπόγειο

Το κτίριο είναι σύγχρονου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού υψηλής αισθητικής και η κατασκευή του είναι υψηλών προδιαγραφών με συνθετικά γερμανικά κουφώματα, σωληνώσεις υδραυλικών εγκαταστάσεων της γερμανικής εταιρείας REHAU και διαθέτει, πόρτα ασφαλείας, μεγάλες και σύγχρονες ντουλάπες, θυροτηλεόραση, προεγκατάσταση για συναγερμό και κλιματισμό, αυτονομία θέρμανσης με θερμιδομετρητές , ηλιακό θερμοσίφωνα και κεντρικό boiler για παροχή ζεστού νερού. Επίσης έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην αντισεισμικότητα του κτιρίου και κατά την διάρκεια της κατασκευής έχουν τηρηθεί στο έπακρο όλοι οι κανονισμοί Ε.Α.Κ. ? Ε.Κ.Ω.Σ.

Απέχει μόλις 200 μ. από την θάλασσα.


Φωτογραφίες


Αναλυτικά

Εμβαδό 104
Υπνοδωμάτια 3
Μπάνια 2
Τοποθεσία ΑΤΤΙΚΗ - ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ - Νέα Μάκρη
Τιμή 210,000 €

περισσότερα