Μεσιτικό γραφείο στον Μαραθώνα. Ακίνητα, οικόπεδα, ευκαιρίες.
22940 67520
6932 418845
iwannisb@otenet.gr

Αναζήτηση ΑκινήτουΓνωρίστε μας!

Ο Μπούσουλας Ιωάννης και οι καταρτισμένοι συνεργάτες του , αξιολογώντας και εκτιμώντας σωστά και υπεύθυνα το κάθε ακίνητο που προτείνουμε και μέσω των πολυάριθμων  επιτυχημένων πωλήσεων μας , δημιουργήσαμε σχέσεις εμπιστοσύνης εκτίμησης και φιλίας  με τους επενδυτές που μας εμπιστεύτηκαν.

περισσότερα

ΜΕΖΟΝΕΤΑ- ΔΙΚ. ΥΠΑΛΛ. 300 Τ.Μ.

Περιγραφή

Μεζονέτα προς πώληση στη περιοχή του Μαραθώνα, Σχινιά

Σύγχρονη και φιλόξενη Μεζονέτα, κατασκευής 2010, η οποία βρίσκεται σε ένα νέο και οργανωμένο οικισμό στη περιοχή Μαραθώνα-Σχινιά. Ιδανική για οικογένειες!

Το σπίτι είναι καινούργιο, μοντέρνο, και κατασκευασμένο με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες δόμησης.

Η έκταση του οικοπέδου είναι 800 τμ, το υπάρχον οίκημα είναι 297 τμ και το υπόγειο / γκαράζ είναι 163 τμ.

Υπάρχει ήδη άδεια για την κατασκευή της ίδιας κατοικήσιμης έκτασης στο υπόλοιπο του οικοπέδου (για παράδειγμα, μια όμοια και αντίστροφη έκδοση του υπάρχοντος σπιτιού).

Τρεις από τις πλευρές του σπιτιού είναι ελεύθερες (δεν έρχονται σε επαφή με γειτονικά σπίτια) και στη μία από αυτές υπάρχει μία μικρή πλατεία με φοίνικες. Το σπίτι είναι πλήρως επιπλωμένο και αποτελείται από 4 ορόφους:

  • Το υπόγειο / γκαράζ μπορεί να χωρέσει τρία μεγάλα αυτοκίνητα και παράλληλα έχει πολύ χώρο για αποθήκευση. Για την είσοδο στο υπόγειο / γκαράζ μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει το εσωτερικό ασανσέρ είτε τις δύο ηλεκτρικές γκαραζόπορτες που χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητα για να εισέλθουν και εξέλθουν από αυτό.
  • Στο ισόγειο βρίσκεται η είσοδος, αποθήκη τροφίμων, μεγάλη σύγχρονη κουζίνα, τραπεζαρία, σαλόνι και ένα κοινόχρηστο μπάνιο με πλυντήριο ρούχων.
  • Στον πρώτο όροφο υπάρχει το σαλόνι / playroom με μεγάλο μπαλκόνι και τρεις σουίτες (υπνοδωμάτιο + μπάνιο) με δικά τους μπαλκόνια.
  • Στον δεύτερο όροφο υπάρχει η master σουίτα με υπνοδωμάτιο, μπάνιο με τζακούζι, δωμάτιο ντουλάπα, γραφείο και μίνι κουζίνα.(Έχει τις προϋποθέσεις να γίνει ανεξάρτητο διαμέρισμα)

Η κατασκευή του σπιτιού είναι εξ ολοκλήρου με ξηρή δόμηση και το δάπεδο είναι laminate.

Μεγάλη προσοχή έχει δοθεί στην ήχο-θερμομόνωση με χρήση θερμοπροσόψης και με τη συμβολή μεγάλων διπλών γυάλινων επιφανειών που περιβάλλουν το σπίτι.

Η θέρμανση του σπιτιού παρέχεται από ενδοδαπέδια θέρμανση Rotex, η οποία χρησιμοποιεί υγραέριο σε συνδυασμό με ηλιακή ενέργεια.

Υπάρχει δύο κεντρικές εξωτερικές μονάδες κλιματισμού που συνδέονται με τη κάθε ατομική μονάδα στο κάθε δωμάτιο.

Πισίνα οβάλ σχήματος 24 τμ βρίσκεται στο ισόγειο, περιέχει 28 κυβικά μέτρα νερού και περιβάλλεται από ξύλινο deck.

Υπάρχει επίσης ένα σύγχρονο και όμορφο εσωτερικό ασανσέρ με 4 στάσεις από το γκαράζ μέχρι τον τελευταίο όροφο, το οποίο χωράει τέσσερα άτομα.

Τέλος, υπάρχουν ένα μεγάλο τζάκι στο σαλόνι και μία ξυλόσομπα στην master σουίτα.

Κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά του σπιτιού περιλαμβάνουν: μπάρμπεκιου κάτω από ξύλινη πέργολα/κιόσκι, τέντες σε όλα τα δωμάτια , αυτόματη και τηλεχειριζόμενη τέντα στην master σουίτα , μεγάλος κήπος με γρασίδι, κήπος για καλλιέργεια λαχανικών, ξύλινο φράχτη με δέντρα γύρω από το σπίτι, πρόσβαση στο Internet και τηλέφωνο σε όλα τα δωμάτια με δυνατότητα ενδοεπικοινωνίας, και ένα κεντρικό σύστημα συναγερμού με αισθητήρες σε όλες τις πόρτες και παράθυρα.

Το σπίτι βρίσκεται μέσα σε έναν καινούργιο, οργανωμένο και ήσυχο οικισμό. Απέχει από το κέντρο της πόλης του Μαραθώνα 5 χιλιόμετρα , από την παραλία του Σχινιά μόλις 2 χιλιόμετρα και 500 μέτρα από το ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο κανό-καγιάκ.

Τιμή: 490.000 ευρώ.

 


Φωτογραφίες


Αναλυτικά

Εμβαδό 297
Υπνοδωμάτια 4
Μπάνια 5
Τοποθεσία ΑΤΤΙΚΗ - ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ - Σχινιάς
Τιμή 490,000 €

περισσότερα