Μεσιτικό γραφείο στον Μαραθώνα. Ακίνητα, οικόπεδα, ευκαιρίες.
22940 67520
6932 418845
iwannisb@otenet.gr

Αναζήτηση ΑκινήτουΓνωρίστε μας!

Ο Μπούσουλας Ιωάννης και οι καταρτισμένοι συνεργάτες του , αξιολογώντας και εκτιμώντας σωστά και υπεύθυνα το κάθε ακίνητο που προτείνουμε και μέσω των πολυάριθμων  επιτυχημένων πωλήσεων μας , δημιουργήσαμε σχέσεις εμπιστοσύνης εκτίμησης και φιλίας  με τους επενδυτές που μας εμπιστεύτηκαν.

περισσότερα

Τέσσερις πολυτελείς νέο κτίστες μεζονέτες προς πώληση

Περιγραφή

 

Τέσσερις πολυτελείς νέο κτίστες  μεζονέτες προς πώληση.

Αυτόνομες κα ανεξάρτητες, 103 τμ η καθεμιά, άριστης κατασκευής. Κάθε μεζονέτα είναι δυο επίπεδων, το ισόγειο αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, χώρο τραπεζαρίας και w/c, στον πρώτο όροφο βρίσκονται τρία υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο.

Διαθέτουν όμορφα διαμορφωμένο κήπο και χώρο στάθμευσης. Σε κάθε οικία υπάρχει εγκατεστημένο σύστημα κλιματισμού, που ελέγχεται ανά όροφο.

Προσφέρεται η δυνατότητα στον πελάτη να επιλέξει την διαρρύθμιση, το χρώμα των τοίχων, τα είδη υγιεινής στο μπάνιο, τις ντουλάπες και τα αλουμίνια.

Οι οικίες βρίσκονται σε πολύ καλή τοποθεσία, σε παραθαλάσσια περιοχή της βορειοανατολικής Αττικής, στο βορειοανατολικό άκρο του κάμπου του Μαραθώνα, στην παράκτια ζώνη, που διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες παραλίες της Αττικής.

Στην περιοχή του Σχοινιά διαμορφώνονται έλη τα οποία αποτελούν σημαντικό υδροβιότοπο. Στην περιοχή επίσης υπάρχει και ένα από τα μεγαλύτερα δάση κουκουναριάς στην Ελλάδα.

Λόγω της μεγάλης οικολογικής της αξίας, η περιοχή σήμερα χαρακτηρίζεται εθνικό πάρκο και ανήκει στο δίκτυο Natura 2000.

Τιμή 160.000 η κάθε μια.

 

Αναλυτικά

Εμβαδό 103
Υπνοδωμάτια 3
Μπάνια 2
Τοποθεσία ΑΤΤΙΚΗ - ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ - Σχινιάς
Τιμή 160,000 €

περισσότερα